منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی
  • مربا توت فرنگی

توضیحات

مربا توت فرنگی از آن دسته مرباهای خوشمزه است که در ایام تابستان معمولا مادران خانه برای تهیه آن دست به کار می شوند.این مربا به حدی خوشمزه است که معمولا افراد دوست دارند آن را خالی میل کنند.شاید کسانی باشند که علاقه نداشته باشند توت فرنگی را به صورت معمولی استفاده کنند به همین دلیل ترجیح می دهند که آن را تبدیل به مربا کرده و به این شکل استفاده کنند.توت فرنگی میوه ایست که در اواسط بهار به بازار می آید هر چند امروزه شما در هر فصلی از سال که دلتان بخواهد می توانید از این میوه خوشمزه استفاده کنید اما اصل این میوه مخصوص فصل بهار است که در این زمان به بار می نشیند.گل های این میوه نسبت به سرما شدیدا حساس هستند و به همین دلیل به مراقبت زیادی نیاز دارد.توت فرنگی تقریبا یک میوه جدید است که از حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ سال پیش شناخته شده و قبلاً در زمینه دارویی بیشتر مورد استفاده قرار می گرفته است.در قرن چهاردهم در فرانسه توت فرنگی‌های وحشی از جنگل به زمین زراعتی منتقل شد و از آن به عنوان یک گیاه اهلی استفاده گردید. در جنگلهای شمال ایران توت فرنگی وحشی به طور فراوان یافت می‌شود. به‌نظر می‌رسد که اولین رقم اصلاح شده در زمان صدارت اتابک اعظم از فرانسه به ایران آمد و به نام اتابکی خوانده شد.توت فرنگی سرشار از ویتامینهای ب، ث، قند، سلولز، مواد چربی و البومی نوئید ودارای آهن ،آهک ،فسفر،منیزیم،پتاسیم،سدیم،سیلیس ،ید وبرم می باشد.از ظریف ترین میوه هاست.مقوی ، خنک ، ادرار آور و تصفیه کننده خون می باشد.پیش از غذا بخورید اشتها آور است.مواد قندی آن از نوع لولوز استکه برای اشخاصی که بیماری قند دارند بسیار خوب است . توت فرنگی دارای موادی است که املاح معدنی را زیاد کرده بدن را تقویت می کند.مصرف آن برای اشخاصی که ضعیفند یا مسلول مفید است.این بیماران اگر به مقدار کافی هر روز توت فرنگی مصرف کنند، علاوه بر جذب املاح معدنی مقدار لازم ویتامین ث را نیز مصرف خواهند کرد و این ویتامین در توت فرنگی به مقدار کافی وجود دارد.از انواع دیگر صبحانه می توان به خاگینه ، عدسی, شیر برنج و نان پنیر گردو اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا توت فرنگی ها را بشویید و دم آن ها را جدا کنید.
  • گام 2توت ها را مدتی در آبکش قرار دهید و یا روی یک پارچه بریزید تا خوب آب شان برود.
  • گام 3ته یک قابلمه لعابی مقداری از شکرتان را بریزید و مقداری هم از توت فرنگی ها را به صورت لایه لایه شکر و توت فرنگی بریزید. این کار را تا تمام شدن تمام شکر و توت فرنگی هایتان ادامه دهید.
  • گام 4در صورتی که تمایلی به گرفتن شربت از مربای خود ندارید از 750 گرم شکر استفاده کنید.
  • گام 5قابلمه را در یخچال قرار دهید و 12 الی 24 ساعت صبر کنید تا شکر کاملا به درون توت فرنگی ها نفوذ کرده و توت ها آب بیاندازند.
  • گام 6قابلمه را روی حرارت تند قرار دهید تا بجوشد و سپس حرارت را کم کنید.
  • گام 7یکی دو بار کفی را که روی توت ها می آید بگیرید.
  • گام 8اگر دوست دارید در این مرحله وانیل را به مربا اضافه کنید.
  • گام 9نیم ساعت پس از جوشیدن مربا زمان پخت کامل می شود و در تمام این مدت باید در قابلمه باز باشد.
  • گام 10پس از اینکه مربا آماده شد آبلیمو را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا مربا در قابلمه خنک شود و آن را در شیشه هایی که آماده کرده اید بریزید و برای مدت 6 ماه در یخچال یا 1 سال در فریزر نگه دارید.

مواد لازم:

  • توت فرنگی :1 کیلوگرم
  • شکر : 1 کیلوگرم
  • وانیل (در صورت تمایل) : یک قاشق چایخوری
  • آبلیمو : یک قاشق سوپخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir