منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک
  • مربا تمشک

توضیحات

مربا تمشک از آن دسته مرباهایست که اگر یک بار استفاده کنید عاشقش می شوید .این مربا با توجه به میوه ای که دارد مختص فصل گرما و تابستان است در واقع درخت این میوه فقط در این فصل به بار می نشیند و به همین دلیل برای پخت این نوع مربا تقریبا تایم خاصی پیش بینی می شود و تا زمانی که تمشک در بازار هست شما هم می توانید این مربای خوشمزه را تهیه کنید.مرباها بسیارند و تقریبا طرز پخت تمامی آنها یکسان است .اما مربایی همچون تمشک به دلیل اینکه خود این میوه تقریبا طعمی ترش دارد در نتیجه مربای آن نیز طعمی ترش و شیرین را به شما تحویل می دهد که می تواند بسیار جذاب باشد.تمشک میوه ای شبیه به شاه توت و توت فرنگی است و به رنگ زرد یا سرخ مایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشک ترش مزه است و به صورت خام یا پخته ، شربت و کمپوت مصرف می گردد.در گیلان و مازندران به این گیاه تمش، ولش، بولوش و بوروش و در آذربایجان بؤیورتکن میگویند.سرشار از ویتامین های C وK است و دارای خواص خنک، نرم کننده و ضد اسکوربوت می باشد.تمشک مانند دیگر میوه هایی که در خانواده توت ها طبقه بندی می شوند، یک آنتی اکسیدانت قوی است و خاصیت ضد سرطانی دارد. یک فنجان تمشک، ۱۴میلی گرم ویتامینC و ۸/۰ میلی گرم ویتامینE دارد.خوردن تمشک به جلوگیری از روند پیر شدن سلول ها کمک می کند و عملکرد بدن و مغز را بهبود می بخشد.میوه تمشک مثل چیالک سرشار از ویتامین های ث ، قند، توت ، جوهر لیمو و ترشی سیب است و به همین جهت طعم ترش مطبوعی دارد، و به علت داشتن املاح زیاد، خون را قلیایی کرده و ترشی آن را از بین می برد.میوه تمشک بسیار خنک و ضد رطوبات بدن است و راه ورود میکروبها را به عروق می بندد و از خونریزی و فساد خون جلوگیری کرده ، و رقت خون را درمان می کند. از انواع دیگر مربا و صبحانه می توان به : مربا توت فرنگی ، مربا آلبالو ، حلیم گندم و خاگینه اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا برگ و دم تمشک ها را جدا کنید و آن ها را به خوبی تمیز کنید.
  • گام 2سپس تمشک ها را چند بار با کمک آب سرد بشویید و تمشک های شسته شده را درون صافی بریزید تا آب اضافی از آن ها خارج شود.
  • گام 3سپس تمشک ها را درون قابلمه لعابی مناسبی بریزید.
  • گام 4لا به لای تمشک ها شکر بریزید.(به این صورت که یک لایه تمشک یک لایه شکر به همین ترتیب لایه به لایه انجام دهید تا مواد تمام شود.).
  • گام 5سپس قابلمه را به مدت 6 تا 10 ساعت در یخچال قرار دهید توجه داشته باشید که حدود 50 گرم از شکر را باید نگه دارید تا در زمان خارج کردن قابلمه از یخچال باقی مانده شکر را روی تمشک ها بریزید.
  • گام 6قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و باقی مانده شکر ها را روی تمشک ها ریخته و آب ولرم را به مخلوط تمشک و شکر بیفزایید.
  • گام 7حرارت گاز را زیاد کنید تا آب مربا به دمای جوش برسد.
  • گام 8پس از جوش آمدن حرارت گاز را کم کنید تا مربا به غلظت مناسب برسد .
  • گام 9سپس آبلیمو را به مربا در حال پخت اضافه کنید و بعد از گذشت چند دقیقه قابلمه مربا را از روی حرارت گاز بردارید و به مدت چند ساعت اجازه دهید تا مربا درون قابلمه بماند تا به طور کامل سرد شود و شربت آن غلیظ گردد.
  • گام 10مربا را می توانید بعد از خنک شدن درون بطری شیشه ای درب داری بریزید و درب بطری شیشه ای را ببندید سپس مربا را درون یخچال قرار دهید.

مواد لازم:

  • شکر : 650 گرم
  • تمشک : یک کیلوگرم
  • آبلیمو : یک قاشق چایخوری
  • آب ولرم : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir