منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مربای انجیر
  • مربای انجیر
  • مربای انجیر
  • مربای انجیر
  • مربای انجیر
مربای انجیر
  • مربای انجیر
  • مربای انجیر
  • مربای انجیر
  • مربای انجیر
مربای انجیر
  • مربای انجیر
  • مربای انجیر
  • مربای انجیر
  • مربای انجیر
مربای انجیر
  • مربای انجیر
  • مربای انجیر
  • مربای انجیر
  • مربای انجیر

توضیحات

مربا انجیر یکی از خوشمزه ترین مرباهای مخصوص تابستان است.مرباهابه عنوان یکی از خوشمزه ترین مواد صبحانه می باشند به طوری که در سفره ی صبحانه هر ایرانی یک مدل از مرباها موجود است. وعده صبحانه از ارزش غذایی بالایی برخوردار است که باید به آن اهمیت بدهیم. هر فصلی مربای مخصوص به خود را دارد. ما در اینجا می خواهیم طرز تهیه مربای انجیر را آموزش دهیم. شاید این مربا به اندازه مرباهای دیگری که از میوه هایی مانند به، هویج و آلبالو به دست می آیند فراگیر نباشد اما نمی توان گفت از نظر طعم و رنگ از آن ها چیزی کم دارد. اگر در تهیه این مربا از انجیر سیاه رنگ استفاده کنید، رنگ مربا بیشتر به سمت قهوه ای و قرمز می رود، در غیر این صورت مربا طلایی رنگ خواهد بود.  انجیر های سبز یا زرد کوچک بهترین انتخاب ها برای تهیه مربای انجیر هستند و بر انجیر های سیاه برتری دارند. انجیر یکی از میوه های مفید برای بی خوابی و کم خونی است. این میوه همچنین از موادمغذی هم غنی است. این میوه می تواند مشکلات گوارشی را برطرف کند و سلامت قلب را بهبود ببخشد. کسانی که از این میوه مصرف می کنند ریسک کمتری برای ابتلا به سرطان روده دارند. مربای انجیر بسیار مقوی و خوشمزه است و اکثر به عنوان سحر و افطار میل می شود. این مربا گاها به عنوان دسر و گاهی با چای میل می شود. انجیر طبع گرمی دارد و چون دارای قند زیادی است می تواند انرژی بدن را به اندازه کافی تامین کند. یادتان باشد اگر زیاد از مربا ها اسفاده کنید، همین انرژی زیاد مربا ها می تواند باعث ایجاد چاقی و اضافه وزن در شما شود. پس بهتر است در مصرف مرباها محتاط باشید. همچنین می توانید دستور پخت مرباهای دیگری را نظیر مربای بهارنارنج، مربای شاه توت و مربای تمشک را در خوردنی ها مطالعه نمایید.

مراحل:

  • گام 1در ابتدا برای آماده کردن مربای انجیر باید انجیرها را به خوبی بشوریم.
  • گام 2برای اینکه مربا خوش رنگ شود می توانید پوست آن را بکنید.
  • گام 3به انجیرها شکر را اضافه کنید و ۳ یا ۴ ساعت بگذارید کمی استراحت کند تا به آب بیفتد با این روش دیگر به اضافه کردن آب اضافی نیاز ندارید.
  • گام 4در مرحله ی بعدی انجیرها را داخل قابلمه می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا بپزد.
  • گام 5برای پخت مربای انجیر ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان لازم دارد. می توانید برای اینکه مربا خوش رنگ شود ده دقیقه ی اول درب قابلمه را بگذارید.
  • گام 6برای خوش طعم کردن آن در ۵ دقیقه آخر وانیل یا گلاب را اضافه کنید.
  • گام 7اگر از دانه های انجیر داخل مربا خوشتان نمی آید می توانید شهد آن را از صافی بگذرانید تا دانه های آن را جدا کنید.
  • گام 8این مربای خوشمزه را می توانیم به روش دیگری نیز تهیه کنیم.
  • گام 9در این روش دیگر نیازی به پوست کردن انجیر نیست و با پوست استفاده می کنیم تا تمام ویتامین های انجیر را دارا باشد.
  • گام 10برعکس روش قبلی ۱ تا ۱.۵ لیوان آب به همراه شکر اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شربت درست شود.
  • گام 11سپس انجیرها را به این شربت اضافه می کنیم.
  • گام 12مواد شربت را بر روی شعله ملایم به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه می گذاریم تا قوام بیاید.
  • گام 13در این روش دیگر دانه های انجیر را از مربا جدا نمی کنیم. و در آخر به آن بر اساس ذائقه تان وانیل یاگلاب اضافه می کنید.
  • گام 14در این روش انجیر شکل ظاهری خود را از دست نمی دهد و همین امر باعث زیبایی مربا می شود.
  • گام 15به طور کلی از انجیر سالم در مربا استفاده کنید بسیار زیباتر از کوبیده شده ی آن است.

مواد لازم:

  • انجیر :1 کیلوگرم
  • شکر : 700 گرم
  • آب : 1 تا 1/5 لیوان
  • وانیل یا گلاب : به دلخواه و میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir