سالاد گوجه فرنگی از سالادهای خوشمزه ایست که شما می توانید برای تنوع در تغذیه از آن استفاده کنید. سالاد معمولا به دلیل مواد مغذی که در آن وجود دارد مورد پسند افراد زیادی به خصوص گیاهخوران می باشد. امروزه با توجه به تنوعی که در انواع سالاد به وجود امده است می توان انواع مختلفی از آن را تهیه نمود و به عنوان یک وعده غذایی از آن استفاده کرد. معمولا در هر سالاد مواد غذایی گیاهی بیشتر از سایرین مورد استفاده قرار می گیرد. در این سالاد همان طور که از اسمش پیداست گوجه فرنگی جزء اصلی ترین مواد به شمار می رود. گوجه فرنگی همان طور که معرف حضور همگان است میوه ای خوش رنگ، خوشبو و آبدار است. این گیاه مربوط به آمریکای جنوبی و مرکزی است که توسط اسپانیا به سایر نقاط جهان منتقل شده است. گوجه فرنگی به دلیل نوع میوه اش از نظر علم باغبانی در دسته سبزیجات قرار می گیرد. این میوه امروزه به صورت های مختلف از جمله خام، پخته، سرخ شده و به صورت سس و رب و حتی نوعی نوشیدنی قابل استفاده است. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین سی و لیکوپن است. گوجهفرنگی دارای مقدار زیادی پتاسیم است. اکثر مردم دچار کمبود پتاسیم هستند. یک لیوان آب گوجهفرنگی حاوی ۵۴۳ میلیگرم پتاسیم بوده و ½ فنجان سس گوجهفرنگی حاوی ۴۵۴ میلیگرم پتاسیم می باشد . سعی کنید روزانه حتما گوجه فرنگی یا سس آن را میل کنید. با مصرف گوجه فرنگی هم لاغر می شوید و هم دچار بیماری های قلبی نخواهید شد. برش های گوجهفرنگی حاوی غلظت بسیار بالای کارتینوئید هستند. این ماده در گوجه فرنگی با پوست خیلی بیشتر است. پس سعی کنید پوستش را نکنید. گوجهفرنگی و بروکلی در کنار هم به شدت مانع سرطان پروستات می شوند. گوجه فرنگی یک میوه ضد سرطان است و برای انواع بیماری های سرطانی مناسب است و از بروز آنها جلوگیری می کند. و مهمترین خاصیت گوجه فرنگی اینست که گوجهفرنگی حاوی ۳ آنتی اکسیدان بسیار مهم یعنی بتا-کاروتیئن (که فعالیت ویتامین A را در بدن دارد)، ویتامین E، و ویتامین C. می باشد. از دیگر غذاهایی که می توان با گوجه فرنگی تهیه کرد می توان به آش تماته یا دمپخت گوجه و خوراک بامیه و تماته استان کرمانشاه اشاره کرد.