منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی
  • سالاد هویج تایلندی

توضیحات

سالاد هویج تایلندی همان طور که از اسمش پیداست یک سالاد مخصوص کشور تایلند است.در این سالاد مهمترین ماده تشکیل دهنده آن هویج است که بسیار مقوی است. سالاد هویج انواع مختلفی دارد و در هر کشوری به غیر از هویج یک یا دو ماده دیگر نیز به آن اضافه می کنند.مثلا در بخش های جنوبی امریکا در این سالاد کشمش می ریزند و استفاده می کنند.مردم تایلند این سالاد را با استفاده از بادام زمینی سرو می کنند. در هندوستان به همراه سس خردل و فلفل سبز پخته می شود.در بلغارستان سالاد هویج به همراه کلم تهیه می شود .در روسیه این سالاد به همراه کباب ترکی سرو می شود و چندین کشور دیگر که هر کدام به روش خود آن را تهیه می کنند.آنچه که باعث شد سالاد هویج تایلندی را برای طرز تهیه به شما معرفی کنیم خاصیت رژیمی و نوع سس به کار رفته در آن بود.هویج مهمترین ماده این غذاست در اینجا به برخی از خواص آن اشاره می کنیم.هویج سرشار از بتاکاروتن می باشد که در کبد به ویتامین A تبدیل می شود. این ویتامین در رتینا یا شبکیه به ردوپسین – رنگدانه ارغوانی رنگ مورد نیاز در دید شب – تبدیل می شود.تحقیقات نشان داده مصرف هویج خطر ابتلا به سرطان ریه، سینه و کولون (روده بزرگ) را کاهش می دهد.مقدار بالای بتاکاروتن موجود در هویج در برابر تخریب سلولی ناشی از متابولیسم طبیعی بدن مانند یک آنتی اکسیدان عمل می کند و روند پیری سلول ها را آهسته تر می کند.ویتامین A و آنتی اکسیدان ها از پوست در برابر تخریب ناشی از نور خورشید محافظت می کنند.کمبود ویتامین A باعث خشکی پوست، مو و ناخن می شود. ویتامین A از بروز پیری زودرس، آکنه، خشکی پوست، لکه و از بین رفتن یکنواختی رنگ پوست پیشگیری می کند.گیاه شناسان بر این عقیده هستند که هویج از ایجاد عفونت پیشگیری می کند. از این گیاه می توان به روش های مختلف مانند له شده، جوشانده یا خام بر روی انواع زخم ها استفاده کرد. از انواع دیگر سالاد می توان به : سالاد سبزیجات ، سالاد یونانی ، سالاد شیرازی و سالاد روسی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا هویج را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.
  • گام 2شکر، آب و سرکه را در یک کاسه مخلوط کرده و روی گاز قرار دهید تا به جوش آید.
  • گام 3در همین حال شکر باید کامل حل شود و 5 دقیقه پس از جوش آمدن آن را از روی گاز بردارید.
  • گام 4اجازه دهید گرمای محلول به دست آمده کاهش یابد.
  • گام 5سپس سیر، سس ماهی، و خمیر(همان رب مخصوص تایلندی) را به مواد جوشانده شده اضافه کرده و 2 تا 5 دقیقه مخلوط کنید.
  • گام 6مواد به دست آمده را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  • گام 7مخلوط آب لیمو و فلفل قرمز را به مواد قبلی اضافه کنید و بر روی هویج بریزید.
  • گام 8بادام زمینی را به سالاد اضافه کنید و روی سالاد را بپوشانید.
  • گام 9مجدد سالاد را به یخچال منتقل کرده و اجازه دهید حداقل 30 دقیقه در دمای خنک بماند.
  • گام 10پس از آن می توانید سرو کنید.

مواد لازم:

  • هویج : 500 گرم
  • شکر :1 قاشق چای خوری
  • آب : 1/2 فنجان
  • سرکه سفید: 1/2 فنجان
  • سیر خرد شده : 2 عدد
  • سس ماهی تایلندی : 2 قاشق غذاخوری
  • سس تایلندی قرمز (رب) : 1 و 1/2 قاشق چای خوری
  • آب لیمو : 2 قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز (اختیاری) : 1 قاشق غذاخوری
  • بادام زمینی خرد شده ریز خرد شده : 1/2 فنجان

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir