توضیحات
سالاد هویج تایلندی همان طور که از اسمش پیداست یک سالاد مخصوص کشور تایلند است.در این سالاد مهمترین ماده تشکیل دهنده آن هویج است که بسیار مقوی است. سالاد هویج انواع مختلفی دارد و در هر کشوری به غیر از هویج یک یا دو ماده دیگر نیز به آن اضافه می کنند.مثلا در بخش های جنوبی امریکا در این سالاد کشمش می ریزند و استفاده می کنند.مردم تایلند این سالاد را با استفاده از بادام زمینی سرو می کنند. در هندوستان به همراه سس خردل و فلفل سبز پخته می شود.در بلغارستان سالاد هویج به همراه کلم تهیه می شود .در روسیه این سالاد به همراه کباب ترکی سرو می شود و چندین کشور دیگر که هر کدام به روش خود آن را تهیه می کنند.آنچه که باعث شد سالاد هویج تایلندی را برای طرز تهیه به شما معرفی کنیم خاصیت رژیمی و نوع سس به کار رفته در آن بود.هویج مهمترین ماده این غذاست در اینجا به برخی از خواص آن اشاره می کنیم.هویج سرشار از بتاکاروتن می باشد که در کبد به ویتامین A تبدیل می شود. این ویتامین در رتینا یا شبکیه به ردوپسین – رنگدانه ارغوانی رنگ مورد نیاز در دید شب – تبدیل می شود.تحقیقات نشان داده مصرف هویج خطر ابتلا به سرطان ریه، سینه و کولون (روده بزرگ) را کاهش می دهد.مقدار بالای بتاکاروتن موجود در هویج در برابر تخریب سلولی ناشی از متابولیسم طبیعی بدن مانند یک آنتی اکسیدان عمل می کند و روند پیری سلول ها را آهسته تر می کند.ویتامین A و آنتی اکسیدان ها از پوست در برابر تخریب ناشی از نور خورشید محافظت می کنند.کمبود ویتامین A باعث خشکی پوست، مو و ناخن می شود. ویتامین A از بروز پیری زودرس، آکنه، خشکی پوست، لکه و از بین رفتن یکنواختی رنگ پوست پیشگیری می کند.گیاه شناسان بر این عقیده هستند که هویج از ایجاد عفونت پیشگیری می کند. از این گیاه می توان به روش های مختلف مانند له شده، جوشانده یا خام بر روی انواع زخم ها استفاده کرد. از انواع دیگر سالاد می توان به : سالاد سبزیجات ، سالاد یونانی ، سالاد شیرازی و سالاد روسی اشاره کرد.