سالاد فرنچ

سالاد , گیاهی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سالاد فرنچ
  • سالاد فرنچ
  • سالاد فرنچ
  • سالاد فرنچ
سالاد فرنچ
  • سالاد فرنچ
  • سالاد فرنچ
  • سالاد فرنچ
سالاد فرنچ
  • سالاد فرنچ
  • سالاد فرنچ
  • سالاد فرنچ

توضیحات

سالاد فرنچ یک سالاد کاملا سالم با طعمی متفاوت و خاص است که طرفداران و علاقه مندان بسیار زیادی دارد از آن رو مورد توجه زیادی قرار میگیرد که هم از نظر مواد اولیه و هم دارای طعم منحصر به فرد و جدید میباشد. در تهیه این سالاد مواد بسیار کم و تقریبا راحتی به کار برده شده است اما یک ماده جدید و جالب به نام کیپر در این سالاد وجود دارد.شاید بپرسید کیپر چیست ؟شاید بگویید یک نوع سس و یا یک نوع پنیر است .اما باید در جواب این سوال شما بگوییم که خیر کیپر در واقع نوعی میوه مدیترانه ایست که در در این سالاد استفاده می شود.
کیپر
نام این میوه در ایران گلک یا چاتلانقوش می باشد.این میوه یکی از گیاهان سنتی مدیترانه است که در غذاهای مدیترانه ای ، قبرس ، مالت و ایتالیا استفاده می شود.البته جالب است که بدانید این گیاه در اکثر نقاط ایران نیز قابل یافت است و در مناطقی همچون روی دیوار های قدیمی یا مابین سنگ ها، و در دشت های و یا نزدیک به دریا می‌روید.این گیاه گل هایی کاملا لطیف و سفید با پرچم های صورتی دارد و از اوایل اردیبهشت تا اوایل مهر ماه شروع به گل دادن میکند و در همین زمان است که محلی ها و کشاورزان بایستی با زحمت بسیار دانه دانه این غنچه ها را قبل از این که بزرگ و تبدیل به گل شوند بچینند. کیپر ها را تقریبا هر ۶ تا ۸ روز می‌چینند.کیپرها انواع متفاوت دارند، گاهی به اندازه یک عدس و گاهی به ابعاد یک زیتون می‌رسند. کیپر را میتوان به هزار مدل استفاده کرد؛ در پیش غذاها، غذاهای اصلی، سالادها و میان وعده ها و خصوصا در سس ها جایگاهی ویژه دارند.کیپر یکی از گیاهان سرشار از پروتئین به حساب می‌آید و حاوی ویتامین آ ، ویتامین ای، ویتامین سی، ویتامین کا، ویتامین ب۲، ویتامین ب۳، اسید فولیک، کلسیوم، منیزیوم، آهن، مس می‌باشد.از انواع دیگر سالاد می توان به سالاد مرغ و نودل ، سالاد اندونزی و سالاد ماکارونی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در ابتدا چهاربرگ کاهوی فرانسوی رو شسته و خشک میکنیم و به ابعاد متوسط برش های نامنظم میزنیم
  • گام 2کاهو را داخل کاسه ای می ریزیم.
  • گام 3سویس چارد های متوسطی که تهیه کرده ایم را پس از شستن و خشک کردن به مقدار متناسب با کاهوی فرانسوی مخلوط میکنیم
  • گام 4پس از این دو مرحله کلم بروکلی بلانچ شده در قطعه های کوچک اضافه کرده و با سس فرنچ مخلوط میس کنیم.
  • گام 5سس مورد نظر باید با تمام این سه محتویات کاسه که بیس اولیه و پایه سالاد ما هستند به خوبی مخلوط شوند .
  • گام 6سپس کاسه ی سرو مخلوطمان را آماده می کنیم.
  • گام 7مقداری از کلم بروکلی آغشته به سس و دو عدد سویس چارد را روی سالاد قرار می دهیم.
  • گام 8در اطراف آن جوانه ی شبدر ،جوانه ماش و جوانه گندم را به طور مساوی می ریزیم.
  • گام 9در نهایت روی تمام سالاد پنیر پارمسان ریخته و سرو میکنیم.

مواد لازم:

  • کاهو فرانسوی : 1 عدد
  • سویس چارد(نوعی سبزی) : 4 برگ
  • کلم بروکلی : 100 گرم
  • پنیر پارمسان : به مقدار لازم
  • جوانه شبدر : 200 گرم
  • جوانه ماش : 100 گرم
  • جوانه گندم : 100 گرم
  • مواد لازم برای سس:
  • تمر هندی : یک شیشه ی رقیق شده
  • روغن زیتون : ۱۰۰گرم
  • ریحان فرنگی : ۱۰۰گرم
  • نمک : ۶گرم
  • فلفل سیاه : ۵گرم
  • عسل : دوقاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک : یک قاشق غذا خوری
  • کیپر : ۶گرم (کاپاریس)

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir