راتاتویی و تخم مرغ پخته شده

غذای بارداری , گیاهی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
راتاتویی و تخم مرغ پخته شده
  • راتاتویی و تخم مرغ پخته شده
  • راتاتویی و تخم مرغ پخته شده
  • راتاتویی و تخم مرغ پخته شده
راتاتویی و تخم مرغ پخته شده
  • راتاتویی و تخم مرغ پخته شده
  • راتاتویی و تخم مرغ پخته شده
  • راتاتویی و تخم مرغ پخته شده
راتاتویی و تخم مرغ پخته شده
  • راتاتویی و تخم مرغ پخته شده
  • راتاتویی و تخم مرغ پخته شده
  • راتاتویی و تخم مرغ پخته شده

توضیحات

راتاتویی یک غذای سنتی فرانسوی، گیاهی، سبک و خوشمزه است؛ این غذای دلپذیر ترکیبی آسان از سبزیجات فصلی، سیر و روغن زیتون می‌باشد همچنین این خوراک یک شام دلچسب زمستانی است. راتاتویی و تخم مرغ پخته شده با لایه های رنگارنگش یک شروع عالی برای هفته ای با غذاهای کم کالری و بشقاب سبزیجات کامل است. این خورش سبزیجات یک غذای مخصوص در فرانسه است که معنی آن خورش طلایی می باشد. راتاتویی و تخم مرغ مانند هر غذای دیگری دستور العمل دقیقی ندارد و هر کس آنرا باب میل خودش تغییراتی داده و یا موادی را اضافه می کند.

از رایج ترین اتفاقات در دوران بارداری افزایش اشتها و میل به غذا خوردن می باشد که طبیعی است و با خوردن غذاهای رنگارنگ و زیبا و البته سالم می شود این نیاز را به خوبی رفع کرد. معمولا خانم های بارداری که به رژیم غذایی خود اهمیت می دهند برای جلوگیری از اضافه وزن بیش از حد و به هم نخوردن عادت غذایی شان، بیشتر غذاهای گیاهی پخته شده را مصرف می کنند که البته متخصصین تغذیه نیز مصرف سبزیجات چه پخته شده و چه خام را در دوران بارداری بسیار توصیه می کنند اما برای هضم و گوارش و همچنین جذب بیشتر و بهتر مواد مغذی سبزیجات، بهتر است آنها را بپزید. برخی از متخصصان تغذیه در آمریکا می‌گویند: بسیاری از مواد مغذی گیاهان نسبت به مواد مغذی موجود در محصولات حیوانی سخت‌تر هضم می‌شود. زیرا فیبر موجود در گیاهان اغلب به طرز خاصی با مواد معدنی ترکیب شده‌اند که آن‌ها را کمتر در دسترس مصرف بدن قرار می‌دهد. حرارت دادن سبزیجات به تجزیه فیبر آن‌ ها کمک کرده و مواد معدنی لازم برای هضم آن‌ ها را آزاد می‌سازد و همچنین حرارت دادن سبزیجات اغلب موجب افزایش فواید دیگری در سبزیجات می‌شود که در شکل خام آن‌ها نمی‌توان این مواد را به دست آورد.از انواع دیگر غذاهای بارداری می توان به : ساندویچ کدوسبز ، پاستا لیمویی با اسفناج ، املت ویژه و سوپ هویج و شلغم اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1فر خود را در دمای 200درجه ساتی گراد( 400 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.
  • گام 2حالا بادمجان و پیاز، فلفل دلمه ای و کدو سبز را به صورت قطعات درشت خرد کنید و در ظرف سرامیکی مخصوص فر بریزید.
  • گام 3روغن زیتون، سیر له شده، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کرده و سس بدست آمده را به مواد خرد شده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید
  • گام 4برای پختن پوره گوجه فرنگی؛ پوره را در ظرفی جدا بریزید و هر دو ظرف را در فر بگذارید.
  • گام 5هر از گاهی محتویات هر دو ظرف را هم برنید تا زمانی که سبزیجات پخته، ترد و برشته شوند و سس گوجه ی شما غلیظ شود که تقریبا 35 تا 40 دقیقه زمان می برد.
  • گام 6هر دو ظرف را از فر خارج کنید اما فر را خاموش نکنید و 5 دقیقه اجازه دهید مواد بیرون فر بمانند.
  • گام 7سس گوجه را به سبزیجات پخته شد ه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
  • گام 8سپس در چهار گوشه ی مواد 4 سوراخ ایجاد کنید و درون هر سوراخ یک تخم مرغ بشکنید.
  • گام 9ظرف را دوباره به فر بازگردانید و 8 تا 10 دقیقه اجازه دهید تخم مرغ ها پخته شوند
  • گام 10در نهایت وقتی ظرف را خارج کردید اجازه دهید غذای شما سرد شود و با جعفری های خرد شده آنرا تزئین کنید.

مواد لازم:

  • بادمجان: 1 عدد
  • پیاز سفید: 1 عدد
  • کدو سبز: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد
  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
  • سیر: 2 حبه
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پوره گوجه فرنگی: 2 پیمانه
  • ریحان تازه خرد شده: 2 قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ بزرگ: 4 عدد
  • جعفری تازه خورد شده برای تزئین

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir