تست کالباس و پنیر

صبحانه ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
تست کالباس و پنیر
  • تست کالباس و پنیر
  • تست کالباس و پنیر
  • تست کالباس و پنیر
تست کالباس و پنیر
  • تست کالباس و پنیر
  • تست کالباس و پنیر
  • تست کالباس و پنیر
تست کالباس و پنیر
  • تست کالباس و پنیر
  • تست کالباس و پنیر
  • تست کالباس و پنیر

توضیحات

تست کالباس و پنیر یکی از صبحانه های خوشمزه برای کسانی است که علاقه زیادی به استفاده از پنیر دارند. شاید گاهی اوقات دوست داشته باشید که نوع جدیدی از خوردن پنیر را در صبح تجربه کنید. این صبحانه مربوط به قاره امریکا می باشد. هر چند که در حال حاضر همگان علاقه خاصی به پنیر و نان تست پیدا کرده اند اما شاید بتوان گفت که زادگاه همچین صبحانه ای در ایالات امریکا می باشد. امروزه در بسیاری از هتل های دنیا انواع مختلفی از صبحانه های سرد و گرم سرو می شود که تست کالباس و پنیر از جمله این صبحانه ها است. در ایران این غذا به عنوان یک میان وعده و یا پیش غذا و با نام اسنک سرو می شود که علاوه بر پنیر و کالباس مخلفات دیگری همچون فلفل دلمه ای و قارچ نیز به آن اضافه می شود. پنیری که در این غذا از آن استفاده می شود می تواند پنیر گودا، پنیر چدار ،پنیر ورقه ای و یا پنیر پیتزا باشد این قسمت بسته به سلیقه افراد و علاقه شان به انواع پنیر متفاوت است. زادگاه پنیر پیتزا نیز امریکا می باشد. این پنیر در واقع نوعی پنیر نیمه جامد است. این پنیر هر چند خوشمزه است ولی باید بدانید که مصرف بیش از اندازه آن سلامت افراد را به خطر می اندازد. توصیه شده است که پنیز پیتزا را همراه با سبزیجات فراوان مصرف کنید تا مواد ناسالم آن کمتر جذب خون شود و مضرات آن کاهش یابد. چربی موجود در پنیر پیتزا از نوع خوبی نیست چرا که این چربی از نوع اشباع شده و ترانس است. اسید چرب ترانس، پروسه کش دار شدن پنیر پیتزا را افزایش می دهد و در حقیقت فرآیند کش دار شدن پنیر پیتزا، کیفیت آن را به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. در اینجا سعی داریم تا شما را با انواع صبحانه خارجی و ایرانی آشنا کنیم در ادامه به شما پیشنهاد می کنیم که تعدادی از صبحانه های مقوی ایران را نیز مشاهده کنید. از جمله : خاخرما ، شله مشهدی و کوکو گردو

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا سیب زمینی را می گذاریم تا بپزد.(حدود 1 ساعت)باید کاملا نرم شود.
  • گام 2هویج را نیز پخته و به صورت ریز در می آوریم .(می توانید قبل از پخت آن را خرد یا رنده کنید و یا بعد از پخت این کار را انجام دهید.)
  • گام 3در این مرحله پس از پخت هویج و سیب زمینی شروع به مخلوط کردن مواد می کنیم.
  • گام 4ابتدا یک قاشق سوپ خوری هویج خرد شده و پخته شده را با یک قاشق سیب زمینی پخته شده و یک قاشق پنیر پیتزا و یک عدد تخم مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
  • گام 5میزان انتخابی شما برای نوع سایز قاشق دلخواه است اگر دوست دارید تست شما پر ملات شود قاشق بزرگتر و اگر نه از قاشق کوچکتر برای مواد استفاده کنید.
  • گام 6سپس نان تست را روی ساندویچ ساز گذاشته و مواد را داخل آن می ریزیم.
  • گام 7پس از آن نان تست دیگر را روی آن قرار می دهید و در ساندویچ ساز را می بندیم .
  • گام 8پس از چند دقیقه تست شما آماده می شود.

مواد لازم:

  • هویج : 1 عدد
  • سیب زمینی : 1 عدد
  • پنیر پیتزا : به مقدار لازم
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • نان تست : 6 عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir