ترشی هویج

مربا و ترشی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ترشی هویج
  • ترشی هویج
  • ترشی هویج
ترشی هویج
  • ترشی هویج
  • ترشی هویج

توضیحات

هویج از میوه هایی است که فواید فراوانی دارد و همین طور رنگ و طعم فوق العاده ای که دارد باعث شده تا به یکی از پر استفاده ترین مواد مورد استفاده در غذاها تبدیل شود.این میوه نارنجی رنگ پرخاصیت را می توانید هم به صورت پخته در انواع سوپ ها,ترشی ها و مرباها و همچنین به صورت خام در سالادهامیل کنید.در این پست سعی کرده ایم تا دستور پخت مناسبی بیاوریم تا به راحتی و کمی دقت این ترشی را تهیه کرده و به عنوان چاشنی، همه روزه آن را در کنار غذاهایتان داشته باشید. هویج به دلیل رنگی که دارد بسیار مورد توجه کودکان است و بین این گروه طرفداران زیادی پیدا کرده است.از نکات تغذیه ای شگفت انگیزی که در مورد هویج وجود دارداین است که این میوه کاربرد چند گانه ای دارد، به عنوان مثال اگر افراد تمایل به لاغری داشته باشند می توانند هویج خام را در کنار غذاها مصرف کنند و اگر بخواهند افزایش وزن پیدا کنند باید از آب هویج درمیان وعده ها استفاده کنند. هویج طبع گرم و تر دارد و در مناطق سردسیر در فصل بهار و در مناطق گرمسیر درپاییز و زمستان کاشته می شود.استفاده از هویج در تهیه سوپ بخصوص برای کودکان فواید زیادی دارد، زیرا بهترین درمان برای رفع بیماری های گوارشی کودکان محسوب می شود. هویج از پر خاصیت ترین ها به شمار می آید و بیشتر برای افزایش مقاومت بدن در مقابل بیماری های عفونی, درمان بواسیر,تقویت نیروی جنسی, رفع آسم و سرماخوردگی,کاهش کلسترول خون و هضم غذا مصرف می شود.هویج به دلیل این که ویتامین هایی دارد که برای تقویت قوه بینایی و درمان آسیب های مربوط به چشم موثر است، در علم پزشکی بسیار توصیه شده است.از ترشی های مشابه ترشی هویج که آنها نیز طعم فوق العاده دارند می توانیم به ترشی زردآلو,ترشی ذرت,ترشی بادمجان و ترشی آلبالو و …اشاره کنیم.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا هویج را شسته و پوست آن را بگیرید و در ابعاد کوچک خرد کنید.
  • گام 2پیازها را در قطعات نازک و کوچک خرد کنید.
  • گام 3هویج را با مقداری آب در ظرفی بریزید و روی شعله قرار دهید و بگذارید تا بجوشد.
  • گام 4بعد از مدتی هویج های پخته شده را در ظرف دیگری بریزید و پیازها را با آن مخلوط کنید.
  • گام 5مواد دیگر را که شامل تخم کرفس و گشنیز, خردل ,نمک و زردچوبه ، سرکه و شکر است را با مقداری آب داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند.
  • گام 6مواد را به طور مرتب هم بزنید تا به خوبی حرارت ببینند و حل شوند.
  • گام 7بعد از 10 الی 15 دقیقه جوشیدن مواد را از روی حرارت بردارید و به هویج و پیاز اضافه کنید و بگذارید تا خنک شوند.
  • گام 8بعد خنک شدن مواد ترشی شما آماده است.
  • گام 9می توانید ترشی را در ظرف مناسب بریزید و در یخچال قرار دهید.

مواد لازم:

  • سرکه :2 پیمانه
  • هویج: 1 کیلو
  • پیاز: 1 عدد
  • شکر: 2 پیمانه
  • زردچوبه: 1 قاشق غذاخوری
  • تخم کرفس : 1/4 قاشق غذاخوری
  • گشنیز ک 1/4 قاشق غذاخوری
  • دانه خردل: 1/4 قاشق غذا خوری
  • زنجبیل: نصف قاشق
  • نمک:نصف قاشق

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir