ترشی مخلوط

مربا و ترشی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ترشی مخلوط
  • ترشی مخلوط

توضیحات

ترشی مخلوط، یکی از انواع ترشی های پرطرفدار خانگی می باشد که به آن ترشی گل کلم نیز می گویند. این چاشنی محبوب و پرطرفدار پای ثابت تمام سفره های ایرانی و به خصوص غذاهای سنتی بوده که لذت غذا را دوچندان می کند. فصل درست کردن ترشی ها معمولا در پاییز و زمستان است که می توانید در کنار غذاها سرو نمایید. در واقع از قدیمی ترین رسم های ایرانی در این فصول، ترشی انداختن و آماده کردن آن هاست.

درست کردن ترشی مخلوط نیز بسیار راحت و آسان بوده و می توانید با توجه به اندازه های مواد و به خصوص ادویه ها این ترشی عالی و پرطرفدار را در منزل تهیه و آماده کنید. با توجه به ذائقه خود می توانید طعم تند و نمک ترشی را کم و یا زیاد کنید. همچنین اگر دوست ندارید می توانید خیار را جایگزین بادمجان و حتی برخی از سبزیجات این ترشی را حذف کنید و بر طبق ذائقه خود این ترشی خوشمزه و محبوب را آماده کنید.

از دیگر انواع ترشی های خانگی و خوشمزه می توان به ترشی بیبی کورن، ترشی خرما، ترشی پیاز، ترشی فلفل سبز فوری، ترشی سیر، ترشی سبزیجات، ترشی کدو و پیاز، بادمجان شکم پر و… اشاره کرد.

 

مراحل:

  • گام 1اول گل کلم، هویج و سیرها  را خوب بشویید.
  • گام 2وقتی  آب آنها گرفته شد، در داخل یک پارچه تمیز از شب تا صبح بگذارید تا کامل خشک شوند چون اصلا نباید آب داشته باشند وگرنه ترشی خراب می شود.
  • گام 3سپس در داخل یک ظرف بزرگ به نسبت مواد ترشی گل کلم، فلفل و سیر را ریز خرد کنید.
  • گام 4هویج را هم با رنده درشت رنده کرده و اضافه کنید.
  • گام 5بادمجان را شسته و باید خوب خشک کنید.
  • گام 6سپس بادمجان ها را کبابی کنید.
  • گام 7پوست بادمجان ها را جدا کنید و خوب له کنید.
  • گام 8وقتی که بادمجان خنک شد با مواد ترشی مخلوط کنید.
  • گام 9سبزی ترشی را هم بریزید و سیاه دانه، نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید.
  • گام 10بعد سرکه را اضافه کنید.
  • گام 11سرکه را تا اندازه ای بریزید که با مواد مخلوط بشود، نباید رقیق باشد و فقط در حد مخلوط شدن و تقریبا سه لیوان کافی است.

مواد لازم:

  • گل کلم کوچک: ۱ عدد
  • هویج متوسط: ۳ عدد
  • بادمجان گوشتی: ۶ عدد
  • فلفل سبز تند: ۶ عدد
  • سیر: ۱ بوته
  • سبزی ترشی (گشنیز، جعفری، شوید، ترخون، مرزه، نعنا) خورد شده: ۵ قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • زردچوبه: یک قاشق سرخالی غذاخوری
  • سرکه قرمز: به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir