ترشی زردآلو

مربا و ترشی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ترشی زردآلو
  • ترشی زردآلو
  • ترشی زردآلو
  • ترشی زردآلو
ترشی زردآلو
  • ترشی زردآلو
  • ترشی زردآلو
  • ترشی زردآلو
ترشی زردآلو
  • ترشی زردآلو
  • ترشی زردآلو
  • ترشی زردآلو

توضیحات

در این مطلب با طرز تهیه ترشی زردآلو آشنا خواهید شد. ماده اصلی این ترشی میوه خوشمزه زردآلو است که یک میوه تابستانی پرخاصیت است. از دیگر مواد بکار رفته در این ترشی سیر ،سرکه ، شکر ، نمک دریایی، زردچوبه ، فلفل و ادویه ترشی است. ادویه ترشی که در دستور تهیه این ترشی به آن اشاره شد شامل تخم سیاه دانه ، زیره سیاه و سبز، گلپر، نعنا خشک و تخم گشنیز است. شما می توانید مطابق با سلیقه خود از سرکه محلی یا سرکه قرمز در این ترشی استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید از نمک دریایی در این ترشی استفاده کنید اما اگر بخواهید این مورد را حذف کنید مشکلی پیش نخواهد آمد. حتما دقت کنید که در زمان جوشاندن زردآلوها نباید آنها را زیاد هم بزنید چون ممکن است له شوند. همین که زردآلوها لعاب بیفتند و نرم شوند کافی است. طعم ترشی زردآلو ملس است  بدلیل وجود تکه های درشت زردآلو در آن ظاهر بسیار خوشایندی دارد. همان طور که گفته شد ماده اصلی این ترشی خوشمزه زردآلو است که خواص مفیدی دارد. در این جا به برخی از خواص این میوه تابستانی خوشمزه اشاره می کنیم. مصرف زردآلو باعث بهبود سلامت قلب می شود. همچنین کاهش دهنده سطح کلسترول خون است. از ضعف بینایی پیشگیری کرده و کمک کننده به کاهش وزن است. در مورد بیماری های تنفسی خواص درمان کنندگی داشته و باعث تقویت استخوان ها می شود. زردآلو منبع مناسبی از فیبر بوده و حاوی ویتامین های E و C و A و K و نیاسین است. این میوه خوشمزه همچنین حاوی املاح معدنی از جمله فسفر ،منیزیم، مس ،منگنز و پتاسیم است. همان طور که گفته شد زردآلو منبع مناسبی از فیبر است و به همین دلیل در درمان بیماری یبوست بسیار مفید است. زردآلو بدلیل دارا بودن کلسیم برای تقویت و رشد استخوانها بسیار مفید است.

از انواع دیگر ترشی می توان به : ترشی بندری ، ترشی بامیه ، ترشی ذرت و ترشی خرفه اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در یک ظرف مناسب آب و سرکه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
  • گام 2زردآلوها را دو نیم کرده و هسته آنها را جدا کنید.
  • گام 3نیمی از کل زرد آلوها را درون آب و سرکه بریزید تا بجوشد.
  • گام 4پس از 5 دقیقه نمک دریایی، شکر، ادویه ترشی ، زردچوبه و فلفل ها را به آنها اضافه کنید.
  • گام 5پیش از له شدن زردآلوها و پس از لعاب انداختن آنها نیم دیگر زردآلوها را به مواد اضافه کنید.
  • گام 6پس از دو الی سه دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید.
  • گام 7زیاد نباید زردآلوها را هم بزنید چون ممکن است له شوند.
  • گام 8سیرهای میکس شده و خشک را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  • گام 9پس از خنک شدن ترشی آنها را داخل ظرف شیشه ای خشک و تمییز بریزید.

مواد لازم:

  • زردآلو: 5 کیلوگرم
  • سرکه قرمز و آب یا سرکه محلی: 2 لیتر
  • نمک دریایی: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل چیلی: 10 دانه
  • شکر: 500 گرم
  • سیر: 500 گرم (میکس شده)
  • زردچوبه: 1 قاشق غذاخوری
  • ادویه ترشی: 1 قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir