مراحل:
- گام 1ابتدا شیر ولرم را همراه با پودرخمیرترش و 1 قاشق مربا خوری شکر را در یک ظرف دردار باهم مخلوط کنید و در آن را بگذارید.
- گام 2اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه در گوشه ای بماند تا خوب کف کند.
- گام 3در ظرفی تخم مرغ را با چنگال بزنید تا حالت لختگی نداشته باشد.
- گام 4مخلوط شیر را به آن اضافه و ترکیب کنید.
- گام 5شکر را نیز در این مرحله اضافه کنید.
- گام 6بعد از ترکیب شدن مواد، زعفران و آب ولرم را بیفزایید و سپس آرد را کم کم وارد مواد کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست آید.(اگر خمیر کمی به دست چسبید اشکالی ندارد.)
- گام 7خمیر را در یک کاسه بزرگ بگذارید و روی آن را با سلفون ببندید.
- گام 8اجازه دهید تا خمیر 1 ساعت استراحت کند.
- گام 9هنگامی که خمیر دو برابر شد، آماده است.
- گام 10روی سطح صافی آردبپاشید و خمیر را روی تخته پهن کنید.
- گام 11با قالب شیرینی ها را در بیاورید.بعد از قالب زدن روی خمیر را با چنگال چند سوراخ کنید.
- گام 12در یک قابلمه بزرگ خمیرهای قالب زده را در روغن داغ، با حرارت کم سرخ کنید و مرتب با قاشق روی خمیر روغن داغ بریزید تا بهتر پف کند.
- گام 13پس از اینکه دو طرف خمیر سرخ شد شیرینی ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- گام 14اگر دوست داشتید می توانید خاک قند روی آنها بپاشید و شیرینی خوشمزه را سرو کنید.