منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
  • شربت هندوانه
  • شربت هندوانه

توضیحات

شربت هندوانه یک نوشیدنی خنک است که در تابستان و ماه رمضان طرفداران بسیار دارد.هنگامی که از محل کار خسته و کلافه به منزل می رسیم فقط یک نوشیدنی خنک می تواند ما را از حالت خستگی در آرود و به روح و جسممان طراوت ببخشد. برای این کار بهتر است از نوشیدنی های گازدار و کافئین دار پرهیز کنیم و از نوشیدنی های خانگی که مفید و مقوی هستند استفاده نماییم. نوشیدنی های خانگی نه تنها مضر نیستند بلکه به قول قدیمی ها جگرتان را حال می آورد و مواد مغذی به بدنتان می رساند. ما در این مطلب، در مورد شربت هندوانه و خواص این نوشیدنی توضیح می دهیم تا با دانستن فواید آن، از درست کردن و میل کردن این نوشیدنی لذت ببرید.
هندوانه در دسته صیفی جات قرار دارد. بالغ بر ۱۲۰۰ نوع هندوانه وجود دارد که بر اساس رنگ گوشت آن به دسته های مختلفی مانند صورتی، نارنجی، قرمز و زرد تقسیم شده اند.
این میوه داراری خواص بسیاری است که می تواند برای لاغری و کاهش وزن و همچنین برای سلامتی کل بدن مفید باشد. از هندوانه می توان برای تهیه ماسک صورت استفاه کرد. توجه داشته باشید که قبل از استفاده از ماسک، مقدار کمی از آن را روی پوست دست خود به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا از نداشتن حساسیت به آن مطمئن شوید.
هندوانه داراری فواید زیادی نظیر جوان سازی پوست صورت، ماسک ضد چروک قوی، درمان آفتاب سوختگی، آب رسان پوست صورت و … می باشد. این میوه همچنین در درمان ریزش مو موثر است و به تقویت و افزایش رشد مو کمک می کند. هندوانه به خاطر دارا بودن مقادیر زیادی از ویتامین C مقاومت بدن را در برابر بیماری های زونا و آبله مرغان افزایش می دهد. علاوه بر این هندوانه حاوی مقادیر زیادی پتاسیم می باشد که از ابتلا به سنگ کلیه جلوگیری می کند. هندوانه سرشار از ویتامین c و B6 می باشد که سیستم ایمنی بدن را در برابر تب و سرماخوردگی تقویت می کند.
از انواع دیگر نوشیدنی می توان به : شربت پرتقال ، شربت آلوئه ورا ، شربت تخم شربتی و شربت خاکشیر اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1هندوانه های خرد شده را در مخلوط کن ریخته تا له شوند.
  • گام 2سپس آنها را از صافی رد می کنیم تا پوره هندوانه کاملا صاف شود و آب میوه آن آماده شود.
  • گام 3در یک ظرف بزرگ ، ترکیب شکر و نعناع را میریزیم.
  • گام 4با استفاده از پشت یک قاشق چوبی ، به آرامی نعناع را فشار می دهیم تا کاملا پودر شود.
  • گام 5آب انگور، عصاره لیمو ترش و پوره هندوانه را به آن اضافه می کنیم.
  • گام 6آن را هم میزنیم تا شکر کاملا در آن حل شود.
  • گام 7در آخر آب میوه به دست آمده را در یک پارچ شیشه ای زیبا ریخته و یخ های ریز ریز در آن میریزیم تا کاملا خنک شود.
  • گام 8شربت شما آماده سرو است.

مواد لازم:

  • هندوانه خرد شده که بی دانه باشد : 3 کاسه
  • شکر : سه چهارم پیمانه
  • نعنا خشک و معطر : یک دوم پیمانه
  • آب انگور سفید : 2 فنجان
  • عصاره لیمو ترش : 1 قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir