منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
رولت برنج
  • رولت برنج

توضیحات

رولت برنج، یک نوع غذای کره ای می باشد که با توجه به مواد اصلی آن، باب سلیقه ما ایرانی ها نیز است. برنج که جزو مواد اصلی این نوع غذای خوشمزه و معروف کره ای می باشد، هر روز و به خصوص در وعده ناهار ما ایرانیان سرو می ‌شود. از این رو برای ایجاد تنوع و امتحان کردن غذای بین المللی که شباهت بسیاری نیز با انواع غذاها و فرهنگ خاص ما دارد، خالی از لطف نخواهد بود‌ می‌ توانید با افزودن انواع گروه سبزیجات مورد علاقه خود و به خصوص ذرت این غذای کره ای را مورد علاقه و سلیقه خود طبخ نمایید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.
روش طبخ این نوع رولت برنج، جزو محبوب ترین و معروف ترین انواع پخت برنج در میان مردم آسیا می باشد‌ این نوع غذا برای افرادی که علاقه شدیدی به برنج دارند نیز با متفاوت بودن نوع سرو و طبخ آن، تنوع غذایی بسیار جالبی را به دنبال خواهد داشت. پیشنهاد می کنیم که حتما این نوع غذای خاص و خوشمزه کره‌ای را در منزل طبخ کنید و از طعم و تفاوت مزه آن لذت ببرید.
از دیگر غذاهای مشابه می‌ توان به رولت اسفناج، رولت سوخاری، تاک پلو، پلو پیازچه با مرغ، پلو مکزیکی، پلو یونانی، دلمه هویج، خوراک ماهی و قارچ، خورش سویا و کلم بروکلی و… اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا برنج را آماده و کته طبخ کنید.
  • گام 2سیرها را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه با روغن کنجد کمی تفت دهید.
  • گام 3سپس برنج پخته شده را نیز به ماهی تابه اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 4سس سویا و نمک را نیز افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید.
  • گام 5تخم مرغ ها را در یک کاسه بریزید و با یک چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  • گام 6در یک ماهی تابه دیگر کمی روغن بریزید و تخم ‌مرغ ها را در آن ریخته و پهن کنید.
  • گام 7وقتی یک طرف تخم مرغ ها پخته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز خودش را بگیرد و پخته شود.
  • گام 8حالا مواد برنج را بر روی لایه تخم مرغ بریزید و با کمک تا کفگیر آن را رول کنید.
  • گام 9پنیر ورقه ای را نیز بر روی رولت گرم بگذارید تا آب شود.

مواد لازم:

  • برنج: ۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۶ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر ورقه ای: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir