چای ماسالا هندی

نوشیدنی‌ ها ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی
  • چای ماسالا هندی

توضیحات

چای ماسالا یک نوع چای هندی است. این چای را با ترکیب چای سیاه، شیر و دارچین و ادویه ها و گیاهان معطری همچون هل و دارچین و زنجبیل درست می کنند. چای ماسالا یک نوشیدنی گرم و معرکه مخصوص روزهای سرد زمستان است.
چای ماسالا دستور تهیه های بسیار زیادی دارد و در سراسر دنیا به شکل های مختلف دم می شود. این چای به تازگی در کشورهای اروپایی و امریکایی طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است.
چای ماسالا فواید بسیاری نیز دارد. این چای هندی باعث تقویت دستگاه ایمنی، کاهش التهاب بدن و بهبود سیستم گوارشی و از بین رفتن جوش های صورت می شود. اگر از آن دسته افرادی هستید که طعم و مزه چای سیاه را دوست ندارید حتما این چای خوشمزه را امتحان کنید.

این چای را می توانید تلخ هم بنوشید یا با عسل و لیمو مزه دار کنید. به جای استفاده از قوری می توانید این چای را در لیوان های مخصوص دم کنید. از دیگر خواص چای ماسالا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
دارچین یکی از ادویه های اصلی این چای است که یکی از مهمترین خواص آن کنترل فشار خون است. اما دقت کنید که طبع دارچین گرم است و نباید آن را در تابستان و روزهای گرم سال بیش از حد مصرف کنید. دارچین سطح کلسترول و تری دی گلیسیرید خون را تا حد بسیاری پایین می آورد.
چای ماسالا قند خون را کنترل می کند. فلفل سیاه یکی از ادویه هایی است که می توانید آن را در چای ماسالا استفاده کنید. فلفل سیاه خاصیت ضد باکتریایی دارد و مقدار مناسب آن به هضم بهتر غذا کمک می کند.

از انواع دیگر نوشیدنی می توان به : چای آلبالو ، هات چاکلت ، چای شیر و عسل و موکا سرد اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در یک قوری مناسب مقداری آب همراه با چوب دارچین را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید .
  • گام 2سپس حرارت را کم کنید، در قوری را بگذارید و کمی صبر کنید.
  • گام 3شکر، شیر و دانه های هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • گام 4حرارت را کم کنید و صبر کنید تا شیر کاملا گرم شود.
  • گام 5در این زمان چای را اضافه کنید.
  • گام 6در قوری را بگذارید و قوری را روی کتری در حال جوش به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا چای به خوبی دم بکشد.
  • گام 7حالا چای را از صافی رد کنید، داخل استکان مورد نظر بریزید و سرو کنید.

مواد لازم:

  • چوب دارچین : 1 تکه
  • شیر : 1 پیمانه
  • آب : 2 پیمانه
  • چای سیاه : 1 قاشق چای خوری
  • دانه هل : 2 /1 قاشق چای خوری
  • شکر : به میزان دلخواه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir