ویروس کرونا دغدغهای جهانی است؛ که شاید میزان مرگ و میر آن چندان که به گوش می رسد بالا نباشد، در حقیقت طبق آمارها تنها حدود ۲درصد مرگ و میر بر اثر این بیماری بوده است، عددی که رقم بالایی نیست، اما سوال اینجاست که چرا این ویروس دغدغه جهانی شده است؟ دلیل این است که شیوع این ویروس بسیار زیاد بوده و به راحتی به سایر افراد سرایت پیدا میکند. در این مطلب از مجله خوردنی ها با معرفی راهکارهایی برای افزایش مقاومت بدن به منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا و همچنین معرفی راهکارها در شرایط مختلف به جهت ایمن ماندن از این بیماری می پردازیم :
از نظر متخصصان خط اول پیشگیری، رعایت بهداشت فردی و خصوصا بهداشت دستهاست
بنابراین با افزایش مقاومت بدن آمادگی سیستم ایمنی خود را بالا ببرید. رعایت مواردی از قبیل خواب مناسب و کافی و همچنین جلوگیری از انجام کارهای سنگین و طاقت فرسا می تواند آمادگی بدن، برای مقابله با کرونا ویروس را افزایش دهد.
آب کلم : سرشار از ویتامین های متعدد، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و منبع بزرگ ویتامین آ، ث، منیزیم، ب۶، مس و آهن است. بهتر آنکه آب کلم را به همراه آب چغندر که منبع خوبی از فولات و ویتامین هاست مصرف کنید.
ترکیب آب توت فرنگی و کیوی : سرشار از ویتامین ث می باشد و برا تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی دارد همچنین مصرف آن همراه با نعنا که منبع خوبی از فولات، ویتامین آ، منیزیم و روی است خالی از لطف نیست.
آب گوجه فرنگی : منبع بسیار خوبی از ویتامین ث و آ می باشد.
آب هویج : منبع بی نظیر از بتا کاروتن و ویتامین آ.
آب پرتقال، گریپ فروت و لیمو : منبع بزرگ از ویتامین ث.
بعد از آخرین تماس نزدیک با فرد بیمار ۱۴ روز مراقب این علائم باشید :
با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروز جهت جلوگیری از ابتلا به بیماری به نکات زیر توجه کنید:
دیدگاه خود را بنویسید